Etiket Sonuçları: DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Şbt

23 Nisan İlkokulu olarak  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Deyim-Atasözü Resimleme" etkinliği gerçekleştirmiştir. Öğrencilerimiz resmettikleri deyim ve atasözlerini anlatmışlardır.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz anaokulu öğrenci ve velilerine yönelik " Türk Kültürü" etkinliği yapıldı.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz Dede Korkut Hikâyelerinden hareketle hikâye yazılması etkinliği için 4. sınıflardan bir öğrencimizin yazdığı hikaye okul birinci olarak seçilmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuza Sevgi Alışverişi kitabı yazarı Seval Gök’ü davet ettik. Kitap okuma, srvgi alış verişi etkinlikleri yaptık. Yazarımıza çok teşekkür ederiz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz anaokulu öğrenci ve velilerine yönelik ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ yapıldı.

Ara

'DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ' Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen afiş yarışması sonucunda 1. olan eserimiz için emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ederiz.