Okuma Bayramı etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor...

Mrt

4.B SINIF ÖĞRETMENİMİZ VE ÖĞRENCİSİ "MATEMATİK EĞİTİMİNDE ETKİNLİK VE OYUNUN GÜCÜ" EĞİTİMİNE KATILDI.

Mrt

Şbt

23 Nisan İlkokulu olarak  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Deyim-Atasözü Resimleme" etkinliği gerçekleştirmiştir. Öğrencilerimiz resmettikleri deyim ve atasözlerini anlatmışlardır.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz anaokulu öğrenci ve velilerine yönelik " Türk Kültürü" etkinliği yapıldı.

Ock

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONU FAALİYETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ock

"Kültürün İzinde Mersin Projesi" kapsamında okulumuz ilkokul öğrencileri Ocak ayı faaliyeti olarak tantuni yeme etkinliği gerçekleştirmiştir.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz Dede Korkut Hikâyelerinden hareketle hikâye yazılması etkinliği için 4. sınıflardan bir öğrencimizin yazdığı hikaye okul birinci olarak seçilmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuza Sevgi Alışverişi kitabı yazarı Seval Gök’ü davet ettik. Kitap okuma, srvgi alış verişi etkinlikleri yaptık. Yazarımıza çok teşekkür ederiz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz anaokulu öğrenci ve velilerine yönelik ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ yapıldı.

Ara

Öğrencilerimiz "KÜLTÜRÜN İZİNDE MERSİN" projesi kapsamında Aralık ayı 2. etkinliğimiz olarak İKLİM VE ÇEVRE BİLİM MERKEZİ'ni ziyaret ettiler. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi’ iklim ve çevre temasıyla çocuklara çevre konusunda bilinç kazandırılmasını hedefliyor. 70’den fazla interaktif deney düzeneği, Türkiye’nin en büyük kapasiteli ve en büyük perde çapına sahip planetaryumu, gösteriler, gözlemevi seansları, iklim ve çevre sergileri ile çocuklarımıza çevre bilinci oluşturmanın yanı sıra Mersin'i özel kılan merkezlerinden biriyle buluşturduk.