Ferhat ULU - Okul Müdürü

1986 Mersin doğumlu Ferhat ULU, eğitim hayatına Almanya’nın Hannover şehrinde başlamış, ilkokul son sınıf, ortaokul ve lise eğitimini ise Mersin’de tamamlamıştır.
2008 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Artvin Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olmuş ve aynı yıl Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Sarıçoban İlkokulu’nda müdür yetkili öğretmen olarak çalışmaya başlamıştır. 2013 yılına kadar söz konusu okulda görev yaptıktan sonra 2013- 2015 yılları arasında yine Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Selahattin Eyyubi İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak çalışmıştır.
2015- 2019 yılları arasında Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde Bülbülzade Abdullah Edip İlkokulu ve 2019- 2020 yılları arasında Mersin’in Akdeniz ilçesinde 23 Nisan İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği görevini ifa etmiştir. Bir dönem görevlendirme müdür yardımcısı olarak da yer aldığı 23 Nisan İlkokulu’na 2020 yılında müdür olarak atanmıştır.