MERSİN / AKDENİZ - 23 Nisan İlkokulu

Ara

'DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ' Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen afiş yarışması sonucunda 1. olan eserimiz için emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Okulöncesi Ücretsiz Beslenme Desteği Okulumuzda Başlıyor!

İlk 2 haftanın menüsü aşağıda yer almaktadır.

Eyl

23 Nisan İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun 22/03/2022 tarih ve 150 numaralı kararı doğrultusunda velilerimize anket düzenlenmiş olup anket sonucunda okulumuz üniformasında değişiklik yapılmıştır. Her kişi ve kuruluşa serbest rekabet ortamında fırsat eşitliği sağlamak amacıyla okulumuz ilan panosunda ve web sitesinde yayınlanan okul üniformasına kademeli olarak geçiş amaçlanmaktadır. Bütün velilerimize duyurulur.

Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Anketi

Şbt

Geleneksel İlkokul Fiziksel Etkinlikler Oyunları Bu Yıl Yeniden Düzenlenecek. Oyunların nasıl oynandığını öğrenmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz.