MERSİN / AKDENİZ - 23 Nisan İlkokulu

"Water-Source Of Life " eTwinning projemizin Sanal Sergisi

"Water-Source of Life"( Su-Yaşam Kaynağı) adlı eTwinning projesi ile 1-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nurten ARAR 'ın rehberliğinde su kıtlığı ve suyun önemi hakkında çalışmalar yaptılar. 8 farklı ülkenin(Azerbaycan, Hırvatistan, İspanya, Belçika, Sırbistan, Romanya, İtalya, Türkiye) öğretmenleri ve öğrencileri ile yürütülen uluslararası proje ile öğrenciler Su Tasarrufu konulu afişler,100 dilde su, Temiz Su, Kirli Su, Kitap ayraçları gibi et kinlikler yaptılar.  Tüm proje ortaklarının katılımı ile Su konulu bir kitap yazıldı ve bir de ortak gazete çıkarıldı. Ayrıca proje kapsamında bir de radyo kanalı açılarak öğrenci ve öğretmenlerimiz su kıtlığı ve her damla suyun önemi konusunda seslerini duyurmaya çalıştılar. Bu konuda çevrelerinde farkındalık oluşturdular.

"Sanal Sergimize" ulaşmak için TIKLAYINIZ!!

Yayın: 07.05.2022 - Güncelleme: 07.05.2022 10:33 - Görüntülenme: 181

Etiketler :